Scurtă șezătoare în satul francofonilor

1001 de măști Niciun comentariu la Scurtă șezătoare în satul francofonilor 25
Scurtă șezătoare în satul francofonilor

Pentru o săptămînă, studenții care au fost implicați în festivalul „Zilele Studentului Francofon” au înlocuit românescul „bună ziua” cu elegantul „Bounjour!”, reușind să-i dea parcului „La Balenă” un aer romantic, decorîndu-l cu tot felul de poze ale membrilor Asociației Studenților Francofoni. Au stat relaxați la discuții despre cultura francofonă dimineața la o cafea însoțită de un croissant, sau mai pe seară, lenevind în hamace, însă ce e mai important, au adunat în jurul lor oameni la fel de interesați de ceea ce înseamnă Franța.

de Ionuț GRAUR – Vinerea filmului franțuzesc

de Diana MARCU – Bounjour la micul dejun

de Andreea CIOBANU – Amintiri aduse de vînt

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top