Uber trimite taximetriștii după semințe

1001 de chipuri Niciun comentariu la Uber trimite taximetriștii după semințe 89
Uber trimite taximetriștii după semințe

De două săptămîni, pe străzile din Iași, au apărut și mașinile Uber, care sînt conduse de multe ori fie de către studenți, fie de către operatori call- center sau de persoane care au ceva timp liber și le place să se plimbe cu mașina. Pe 21 februarie 2019 Uber a fost lansat oficial și în Iași, lucru care a stîrnit destul de multe controverse în rîndul taximetriștilor, care au organizat și un amplu protest de stradă. Cu toate acestea, șoferii de Uber nu se lasă intimidați și, spun ei, în curînd vor fi mult mai căutați decît taxiurile. Conducătorii practică această meserie cu mașina personală, iar unii din ei le oferă clienților gume, cablu pentru a-și încărca telefonul și chiar îi întreabă ce muzică preferă și fac tot ce le stă în putință să obțină review-uri cît mai pozitive. Cu Uber s-au plimbat și trei dintre colegele noastre, iar în textele de mai jos veți descoperi cum sînt șoferii și ce povești se ascund dincolo de aplicația de pe mobil.

Diana NECHITAA dat cîrma vaporului pe volanul mașinii
Andreea CIBOTARIUPauza dintre cursuri se petrece la volan
Ioana DOLEANUȘoferia, tramatent pentru timiditate

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top