Nopțile de bal se termină în caleașca lui Don Juan

1001 de chipuri Niciun comentariu la Nopțile de bal se termină în caleașca lui Don Juan 13
Balul bobocilor

De cîteva zile, în Iași au început serile în care bobocii urcă pe scenă, se bîlbîie amuzant și joacă roluri celebre ca să-i facă pe colegii din public să-i voteze zgomotos. Balurile bobocilor sînt un fel de cursuri de noapte ținute în cluburi de fițe și strunite de la catedră de un cavaler cu papion sau o domnișoară în fustă de-o palmă. Pe rînd, ei cheamă pe scenă tot felul de vedete străine care se fîstîcesc adolescentin și care, prin minune, vorbesc o română frumoasă, moldovenească. Toți își iau rolul în serios ca la un casting de la Hollywood, iar la final așteaptă aplauze cît mai multe. Dar dintre toți, de fiecare dată, numai un cuplu misterios și elegant cucerește publicul în totalitate. Anul acesta, pe podium au fost blondele însoțite de băieți șarmanți.

Ana-Maria BUCUR | Chimia și istoria într-o rochie
Adelina MEILIE | Zootehniștilor nu le plac blondele
Diana GAINA | La Hidrotehnică, fetele dezbracă băieții

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top