La Hidrotehnică, fetele dezbracă băieții

1001 de chipuri Niciun comentariu la La Hidrotehnică, fetele dezbracă băieții 105
Club Fever Iași

Balul de la Facultatea de Hidrotehnică de la Universi­ta­tea Tehnică „Gheorghe Asachi” și-a pus amprenta pe noi de la in­tra­rea în clubul Fever. După ștampila cu ASAH (Asociația Stu­den­ți­lor și Absolvenților Hidrotehniști) ai acces la toate deliciile serii. O bună parte din cei 150 de spectatori care și-au luat bi­letele din timp deja s-au acomodat la mesele rezervate și se pre­­gă­tesc, cu cîte o licoare în mînă pentru febra ce urmează în noaptea de 20 noiembrie. Celulele albe de pe tavan luminate de beculețe de neon, cînd verzi, cînd roșii sau abastre, îți fură gîn­durile și te duc într-un spațiu extraterestru, fără grija timpu­lui, tema­ti­ca din acest an a balului. La prima probă, con­curenții trebu­iau să prindă curaj și să intre bine în rolurile alese, Tristan și Izo­lda, zei ai Greciei Antice sau Tarzan și Jane, după hainele ce le poartă cuplul cu numărul cinci.

Pentru a trage prima răsuflare sau a-și schimba costu­me­le pentru pro­ba doi, în club a răsunat o altă muzică, străină de mixajul DJ-ului, dar nu și de inimile românilor. Chiar și barmanii intrau în horă, băiatul în cămașă cu motive naționale a ridicat dis­po­ziția mulțimii. Dansuri electro, mișcări din fun­dulețele ape­tisante ale boboacelor sau pasiune prin cîntecul Larei Fabian, „Je suis malade”, au înviorat sala. Spiritele s-au ­încins și mai mult cu perechile trei și cinci care au avut aceeași ideie, dar re­pre­zen­tări diferite. Cuplurile au jucat cîte o piesă prin care au pre­zentat bucăți de cîntece sau replici din filme. De la masa ba­ru­lui din club vezi scena ca prin gratii colorate cu denumiri sugestive: Tequila, Sangria, Limoncello, Mojito, Scotch Whisky, Cinzano, Jack Daniel’s sau Finlandia și multe altele.

Ceea ce nu au știut concurenții a fost că trebuiau să um­ble prin intimitatea celor din sală. Fetele, de exemplu, au avut sar­cina de a aduna curele de la bărbații din sală, iar dacă la în­ceput erau mai sfioase, pe ultima sută de metri trăgeau singure de pantalonii băieților. Ei, pe de altă parte, au cerșit, cu mî­ne­cile suflecate, numere de telefoane de la fetele de pe la me­se. La proba surpriză, „doctorița” a răpit cele mai multe cu­rele, iar la restituirea lor, fetele au promis că le vor răsplăti cu cîte un pupic. După euforia premierii publicul nu s-a dus acasă, ba din contra, a venit mai aproape de scenă pentru că invitații speciali ai serii au fost cei din trupa „Shukar Na­tion”, iar piesa lor de deschidere a fost „Drumurile noastre”, un mixaj din piesa lui Dan Spătaru, amestecat cu acorduri de chitară bass, tobe și vioară.

Autor:

Diana GAINA

Libertatea mă definește, sînt dinamică și deschisă pentru tot felul de experiențe. Îmi place să cunosc oameni noi și povești inedite prin care să se reflecte realitatea obiectivă și viața plină de culoare.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top