Zootehniștilor nu le plac blondele

1001 de chipuri Niciun comentariu la Zootehniștilor nu le plac blondele 17
Balul bobocilor

Un cocktail de vedete a fost pre­parat pe scena din clubul Skye de bobocii de la Zootehnie. Miercuri, de la ora 20.00, Elvis Presley a în­cer­cat să o cucerească pe Marilyn Mon­roe, Michael Jackson i-a dansat Cleo­patrei în stilul lui caracteristic, apoi ambii s-au implicat într-o com­pe­ti­ție în care fiecare și-a arătat cele mai bune mișcări. Pe ringul pe care au fost așternute petale de trandafiri roșii și albi Catherine Middleton a apărut în prețioasa rochie de nuntă și și-a salutat poporul. Jack Spa­rrow nu a fost pălmuit și de Cruella de Vil care încă îi mai căuta pe cei 101 dal­mațieni. Kate și Jack au mai trăit o dată clipele romantice de pe Tita­nic, iar The Mask s-a distrat și a făcut fețe care au amuzat întreaga sală.

Bătălia perechilor

Ținutele de gală ale celor șase pe­rechi s-au schimbat de la o probă la alta. Cămașa și pantalonii negri călcați cu grijă au fost date jos în fa­voarea blugilor și a unui tricou mai comod sau pentru ținute care amin­teau cît mai mult de personajul pe care voiau să-l interpreteze. Ro­chii­le lungi au fost schimbate cu unele care să le pună fetelor în evidență cît mai bine punctele forte. Fiecare ca­te­gorie de fete au avut o repre­zen­tan­tă la balul de la Zootehnie orica­re ar fi fost categoriile: brunetă, blon­dă sau roșcată, înaltă sau minionă, slabă sau cu forme, pentru toate gus­turile. La fel au fost aleși și băieții, deși culoarea părului lor nu a fost atît de diversificată.

„Doar atît?” rostit cu superioritate este urmat de rîsetele isterice ale unui grup de fete cîrcotașe după un număr de pantomimă. Restul oame­nilor făceau același lucru dacă nu sor­beau din băuturile reci pe care le încălzeau în mîini sau dacă nu vorbeau la telefon. O melodie care îi place îl face atent pe un băiat care se ridică de pe canapea să vadă ce se mai întîmplă pe scenă. Aglo­me­ra­ția pe care o descoperă acolo pa­re că i-a stîrnit interesul, își încheie nasturii de la scoul negru și se an­co­rează bine în podea. Privește mi­ș­cările pe care unii le au pregătite și pe care alții nu s-au sinchisit să le învețe înainte.

Parcă a fost con­ti­nua­tă compe­ti­ția mișcărilor de dans începută de Michael și Cleopatra. Corpurile bă­ie­ților mult prea sla­be sau bine fă­cute conduceau fe­te­le pe stiluri de muzică ritmate pre­cum re­ggaeton, rock & roll, țărănească moldo­ve­nească, dar și pe ritmuri clasice ca tangoul, valsul sau blues-ul. Rochii multicolore au umplut scena și odată cu altă melodie apă­reau alte acrobații din ce în ce mai spectaculoase.
Publicul a fost și distrat de mo­no­logul preluat de la Doru Octa­vian Dumitru, de multe momente de dans printre proba ratată în care una din fete a trebuit să umfle un balon cu paiul, printre alunecările din timpul dansului de pe scenă, nu doar a concurenților ci și a invita­ți­lor, dar și printre huiduieli care au umplut clubul atunci cînd s-a a­nun­­țat cîștigătoarea locului I.

Autor:

Adelina MEILIE

Șef de Departament la Opinia studențească, studentă în anul al III-lea la Departamentul de Jurnalism și Științe ale Comunicării.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top