Iași, prima masă de operație a străinilor

1001 de chipuri Niciun comentariu la Iași, prima masă de operație a străinilor 44
Iași, prima masă de operație a străinilor

Anul acesta, la Univer­sitatea de Me­di­cină și Farmacie „Gr. T. Popa” din Iași (UMF), s-au înscris cei mai mulți studenți stră­ini. I-am căutat pe trei dintre ei și am stat de vorbă pentru a afla ce îi determi­nă să a­lea­­gă să facă me­dicina la mare de­păr­ta­re de ca­să. Răspunsul lor a fost unul simplu și sin­­cer. Au desco­pe­rit că pen­tru ei Iașul e un oraș sigur și liniștit în care pot să își construiască un vi­i­tor, în care pot face v­o­­­­luntariat și îi pot ajuta pe cei care le cer ajutorul. Într-un oraș pe care pot să-l numească deja „acasă”.

Alexandra CREANGĂ | Despre cum să nu spui niciodată „nu”

Bianca VIERU | Fără hartă prin medicină

Andrei MIHAI | Halat de medic încins cu centură neagră

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top