Cele 40 de măști ale teatrului studențesc

1001 de chipuri, Subiectele săptămînii Niciun comentariu la Cele 40 de măști ale teatrului studențesc 139
Cele 40 de măști ale teatrului studențesc

Trupa de Teatru „Ludic” a adunat, de mai bine de 40 de ani, studenți cu suflet de artist de la universitățile de stat din Iași. Anul acesta, în memoria maestrului Aurel Luca, cel care a înființat „Ludicul”, actorii împrăștiați pe la Universitățile de Medicină, Agronomie, Politehnică sau „Cuza” au organizat un festival care să-i poarte numele. Tinerii actori de la Teatrul studențesc de la Casa de Cultură a Studenților au pasiuni și ocupații diferite. Cu toții au simțit însă chemarea scenei, au prins drag pentru arta teatrală și au învățat să intre în pielea unui alt personaj de fiecare dată cînd cortina se ridică.

Diana NechitaKilimanjaro e doar o filă din toată povestea

Claudia PincovskiMecanica actorului

Lorel AtomeiFata care delirează în doi

Sursă foto: www.ccsiasi.ro

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top