Ies afară. De pe Facebook

Pastila de după Niciun comentariu despre Ies afară. De pe Facebook 9

După ce a devenit jucăria preferată a părinților, smartphone-ul a reușit să le cucerească și odraslele. Fenomenul începe cu cîteva clipuri de pe Youtube și continuă cu melodiile celor de la Gașca Zurli, pînă ajunge la descărcarea de aplicații. Fie că preferă machiajele sau mașinile, cei mici reușesc să umple ecranele de la telefoanele părinților de jocuri zgomotoase, pe care cer să le joace cînd sînt în casă, în mașină, cînd stau la coadă la supermarket sau cînd sînt în parc. Iar „de-a v-ați ascunselea” și „șotron” au fost înlocuite cu parteneri virtuali de joacă, cu care cîntă și dansează.

de Aryna CREANGĂ | Lecții de uitare

de Andreea ANTON | Unde s-a născut bucuria

de Florentina TITULEAC | Jucăria mea preferată e tableta

de Claudia PINCOVSKI | Șotron

Articole similare:

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top