Dreptatea se face doar pe foi

Pastila de după Niciun comentariu despre Dreptatea se face doar pe foi 4
Dreptatea se face doar pe foi

Dacă acum cîteva secole oamenii îşi făceau dreptate cu pumnul şi se răsculau cînd se simţeau neîndreptăţi, astăzi toată lumea face petiţii online. Dacă nu ai iniţiat vreodată una, poate măcar ai semnat cîteva. Fie că a fost pentru scoaterea vreunei orei din şcoli, pentru stoparea cruzimii împotriva animalelor sau pentru a fi cumpărată „Cuminţenia pămîntului”, ţi-ai iscălit numele şi semnătura pe foaie, fără să citeşti măcar toate propoziţiile. Nu ştii exact unde au ajuns plîngerile tale, dacă sînt pierdute undeva prin lumea virtuală sau dacă au fost luate în seamă de cineva, dar crezi că odată ce nemulţumirea ta a ajuns să fie spusă, ai rezolvat toate problemele, iar misiunea ta s-a încheiat aici.

Aryna CREANGĂ | Semnătura dumneavoastră s-a dizolvat în eter

Mădălina ROBU | Ferestre închise cu deschidere spre cer

Beatrice JURAVLE | Click pe butonul roşu

Elena TANASĂ | Fără cîini la felul principal!

Articole similare:

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top