Bugetarii, cîștigători la loteria salariilor

Atitudine, Cap în cap Niciun comentariu despre Bugetarii, cîștigători la loteria salariilor 12
Bugetarii, cîștigători la loteria salariilor

Ministrul Muncii a propus un nou proiect de lege a salarizării unitare, care ar urma să fie trimis în Parlament pe 10 aprilie. „Luni depunem legea la Parlament, după ce o semnează și senatorii. Sînt convinsă ca această lege va fi foarte apreciată de cei care au salarii mici și au fost nedreptățiți timp de 25 de ani, așa cum sînt convinsă și că ea va fi aplicată”, a scris, pe pagina de Facebook, Olguța Vasilescu, ministrul Muncii. Aceasta a adăugat că, între timp, se va amuza pe baza comentariilor care vor apărea în presă. Proiectul de lege propune, din informațiile disponibile pînă în prezent, salarii mai mari pentru funcționarii publici, medici și profesori, cele mai mari creșteri preconizîndu-se pentru polițiști și militari.

Ionuț TEODERAȘCU | Sacul fără fund al ministrului Muncii
Sorin PÎSLARU, redactor-șef „Ziarul Financiar” | Ceață deasă peste legea salariilor

Sursă foto: www.recentnews.ro

Articole similare:

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top