Umorul ieșean dă nopți albe

1001 de măști Niciun comentariu la Umorul ieșean dă nopți albe 21
Umorul ieșean dă nopți albe

Aproape 100 de elevi și studenți din Iași și de prin țară au prins curaj să urce pe scenă, timp de o săptămînă, cît a durat unul dintre cele mai mari festivaluri de umor din zona Moldovei, „Umor’n’Iași”. Ca să-i facă pe privitori să nu-și părăsească, timp de cîteva ore pe zi, locurile cu vedere la scenă, tinerii și-au cîntărit bine desaga cu poante, au dat nuanțe de roz realității adeseori supărătoare și nu s-au tras înapoi cînd a fost cazul să abordeze subiecte mai serioase. Astfel, au reușit să prindă Casa de Cultură a Studenților și localul „La Bază” într-o horă a glumelor spuse fără perdea, din care nimeni n-a ieșit fără să ofere la schimb un hohot de rîs.

de Anca POPOVICI Pantomimă și căruțe tunate
de Lorel ATOMEIUmor de melc sau de țestoasă?
de Elena BOCAStudenții au furat microfonul

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top