Studeții francofoni îl caută pe Jean Pierre

1001 de măști Niciun comentariu la Studeții francofoni îl caută pe Jean Pierre 22
Studeții francofoni în căutarea lui Jean Pierre

Cea de-a șaptea ediție a Festivalului „Zilele Studentului Francofon” a adunat studenți de la toate universitățile ieșene la teatru, la seri de film în aer liber și la vînătoare de comori prin oraș „în căutarea lui Jean Pierre”. Ploaia, care părea că nu voia să se termine, le-au stricat planurile celor din Asociația Studenților Francofoni din Iași (ASFI) care au trebuit să improvizeze sau să anuleze multe din activitățile pe care au promis că le vor desfășura. Cu toate acestea la concertul de vineri, 27 mai, studenții s-au întîlnit „La Balena” și au fredonat melodii rock împreună cu trupa Aproape Unplugged pînă la miezul nopții.

Andreea ANTON | Povestea vie a unui timp mort

Elena GUȚANU | Lupta nedreaptă pe front

Sabina-Maria NICA | Vînătoare de comori în mijlocul Iașului

Autor:

Adelina MEILIE

Șef de Departament la Opinia studențească, studentă în anul al III-lea la Departamentul de Jurnalism și Științe ale Comunicării.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top