Manifest pentru esența studenției

1001 de măști Niciun comentariu la Manifest pentru esența studenției 18
studentiada iasi

Uniunea Natională a Studenților din România (UNSR) și-a unit forțele cu toate ligile din Iași și au organizat pentru a XI-a oară festivalul „Studențiada”. Avînd loc simultan în peste 18 orașe din țară, timp de șapte zile studenții ieșeni s-au duelat în competițiile sportive, au învățat cum să acorde primul ajutor sau au savurat un pahar de șampanie în timp ce încingeau o horă moldovenească la petrecerile tematice. Cei mai puțini competitivi și mai liniștiți au putut să participle la serile de teatru și operă sau să admire fotografiile expuse în campusul din Tudor Vladimirescu, iar cinefilii au putut participa la serile de film desfășurate în același timp în toate universitățile.

Sabina-Maria NICACenușăreasa desculță și-n fustă scurtă
Ovidiu MIHAIImprovizație pe partitura unui „Idiot”
Ionut TEODERAȘCUCinema studențesc: extra haz și fără popcorn

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Etichete:

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top