Locuri în care reînvie serile de sîmbătă

1001 de măști Niciun comentariu la Locuri în care reînvie serile de sîmbătă 26

După încendiul de la Clubul Colectiv din București, majoritatea localurilor unde ieșeau studenții ieșeni să se distreze au fost închise pentru renovare. Pe ușile unora au fost puse lacăte chiar de Inspectoratul pentu Situații de Urgență. Acum, doar cîteva cluburi mai sînt deschise, iar tinerii își fac rezervări din timp pentru a fi siguri că au un loc al lor în care să petreacă. Faptul că sînt călcați pe picioare nu interesează pe nimeni, mai importantă fiind băutura din pahare și muzica din boxe care nu se oprește pînă dimineață.

Roxana GĂINĂ | De la etaj, cerul poate fi atins

Andrei MIHAI | Băuturi croite pentru client

Bianca VIERU | Adăpostul de peste noapte al rockerilor

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top