FEstudIS a adus din nou carnavalul în stradă

1001 de măști, Subiectele săptămînii Niciun comentariu la FEstudIS a adus din nou carnavalul în stradă 26
FEstudIS a adus din nou carnavalul în stradă

Nici anul acesta studenţii nu au ratat să îşi dea din nou întîlnire la cea de-a XVII-a ediţie a festivalului FEstudIS. Cu sloganurile şi mascotele din dotare, îmbrăcaţi cît mai colorat şi cu desene amuzante, pictate pe faţă, aceştia au participat, ca de fiecare dată, la parada care a deschis festivalul. Nu a lipsist nici în acest an celebra oiţă buclucaşă, care a mai pus pe raft un trofeu pentru cea mai bună mascotă. Timp de o săptămînă, studenţii au avut ocazia să se întreacă la concursuri de gătit , de cîntat sau au putut participa la diverse competiţii sportive, căutînd ca prin fiecare activitate pe care o desfăşoară să se poată distra cît mai mult.

Antonela TĂNĂSELEA Parada studenţilor care a colorat străzile

Aryna CREANGĂ | Lara Fabian, studentă la Hidrotehnică

Florentina TITULEAC | Stand-up comedy din bucătărie

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top