De Dragobete, busuiocul se pune pe wall

1001 de măști Niciun comentariu la De Dragobete, busuiocul se pune pe wall 19
De Dragobete, busuiocul se pune pe wall

Dacă la Sfîntul Valentin, oamenii mai strîmbă din nas că nu este sărbătoarea noastră, pe data de 24 februarie toată lumea îl celebrează pe Dragobete. Reporterii Opiniei au fost pentru o seară în diferite locuri pentru a vedea cum sărbătoresc studenţii dragostea. Cuplurile s-au putut căsătorii pentru o zi, cluburile au fremătat de studenţi, iar cei care au venit singuri au avut şansa să îşi găsească jumătatea la Combinatozaurul aşezat strategic în pubul Dublin. Cu pereche sau fără, orice sărbătoare e un prilej de distracţie, iar studenţii au dovedit asta cel mai bine cînd în zorii zilei barmanii se rugau de ei să plece pentru a putea închide localurile.

Aryna CREANGĂ | Voyeur fără voie

Beatrice JURAVLE | Combintozaurul din Dublin

Mădălina ROBU | Dragobetele dansează-n Cannabis cu fetele

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top