Viața limbii latine în mîinile Ministerului

1001 de chipuri, Subiectele săptămînii Niciun comentariu la Viața limbii latine în mîinile Ministerului 25
Viața limbii latine în mîinile Ministerului

Pînă pe 23 ianuarie, Ministerul Educaţiei a invitat societatea, de la cel mai mic elev vizat pînă la cel mai înalt cadrul didactic, să încurajeze sau nu o iniţiativă prin care doreşte să modifice programele şcolare. Printre schimbări, stă pitită scris negru pe alb, şi una care vizează limba latină. Mai exact, Ministerul propune ca aceasta să fie scoasă din şcoli şi licee. Profesorii care predau limba Latină în liceele din Iași se luptă ca materie să rămînă în orare,iar elevii îi susțin. Aceștia nu vor să se lipsească de o notă mare obținută ușor.

Aryna CREANGĂ | Traducere din realitatea care se întîmplă

Beatrice JURAVLE | Peștele din oceanul slav

Roxana GĂINĂ | La Vatican bancomatele îți vorbesc în latină

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top