Șoarecele de bibliotecă, pe cale de dispariție

1001 de chipuri Niciun comentariu la Șoarecele de bibliotecă, pe cale de dispariție 29
Șoarecele de bibliotecă, pe cale de dispariție

Cititorul este definit de lecturile sale, iar pornind de la această idee cei de la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” din Iași au ales să-i premieze pe cei mai activi cititori din mediul universitar, persoane care ajung să împrumute lunar pînă la 50 de cărți și publicații axate, în principiu, pe domeniul lor de interes, fie că este vorba despre istorie, teologie sau geografie. Mulți dintre ei nici nu conștientizează numărul mare de publicații care le trec prin mîini căci sînt deja obișnuiți să trăiască printre vrafuri de cărți care ajung să devină o anexă a mobilierului ce-i înconjoară.

de Ioana URSACHE – „Lectura îți salvează viața”
de Andreea CIOBANU – Cifrul ascuns care descuie paginile
de Crengușa TUDOSĂ – Istoria unui ostatic al cărții

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top