Paznicii eroilor din cărți

1001 de chipuri Niciun comentariu despre Paznicii eroilor din cărți 2
Paznicii eroilor din cărți

Printre rafturile prăfuite ale bibliotecilor, pitiţi după birouri din lemn tare, cîţiva oameni îşi clădesc un univers numai a lor. Chiar dacă oamenii au ales să-i numească „bibliotecari”, ei sînt, pentru cei mai mulți dintre noi, niște magicieni în lupta cu cifrele lungi și închistrate care diferențiază cărțile din arhive. Ai șansa să le guști din magie doar atunci cînd pierdut printre litere, titluri și autori, te lași salvat de niște ochii iscoditori, așezate pe-o față care afișează cel mai cald zîmbet.

de Aryna CREANGĂOmul-literatură
de Claudia PINCOVSKIBiblioteca de după coline
de Florentina TITULEAC – Cotele neștiute de pe rafturi

Articole similare:

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top