Iubirea trage pe dreapta

1001 de chipuri Niciun comentariu la Iubirea trage pe dreapta 14
Iubirea trage pe dreapta

„Tu ce animal din desene animate ai vrea să fii?” – cu astfel de întrebări ciudate încep majoritatea conversațiilor de pe Tinder, una dintre cele mai populare aplicații printre tinerii care vor să-și găsească jumătatea online sau care vor doar să cunoască oameni noi prin locurile în care merg. Pentru că-i gîndită să găsească și să afișeze doar persoanele aflate în apropiere, Tinder a devenit un instrument la mare căutare pentru cei aflați mai întotdeauna pe drumuri sau a studenților străini care vor să-și facă repede prieteni în orașele gazdă.Tot între ferestrele aplicație se scriu însă și cele mai amuzante povești sau cele mai bune glume, care folosesc drept îndemn pentru ceilalți ca să-și facă loc în telefon pentru o nouă dependență.

de Florentina TITULEACDate cu o mîță tigrată
de Aryna CREANGĂFlirt fără rovinietă
de Andrei MIHAICine-i în spatele trandafirilor cu sclipici?

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top