Improvizația, ingredientul secret al bucătarului

1001 de chipuri Niciun comentariu la Improvizația, ingredientul secret al bucătarului 44
Improvizația, ingredientul secret al bucătarului

Chiar dacă sînt cei care aduc oamenii într-un restaurant, bucătarii nu sînt atît de cunoscuți în România și nici îndeajuns de apreciați. Stau ascunși printre oale și cratițe, își petrec ziua de la primele raze ale soarelui și pînă tîrziu în noapte, fie vară sau iarnă, în căldura infernală a bucătăriilor, iar poveștile lor sînt rezumate doar în postările de pe Facebook sau Instagram a celor care iau masa în oraș. E nevoie de pasiune, răbdare și de un soi ciudat de nebunie pentru ca să stăpînești focul din bucătării și arta culinară.

Diana MARCURușii dau porcul pe sushi

Claudia PINCOVSKIBucătarii trebuie să știe și cînd să ardă un ou

Lorel ATOMEIOmul care adoră viermii, dar nu suportă păstăile

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Etichete:

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top