Femeile care au învins clişeele din universităţi

1001 de chipuri Niciun comentariu la Femeile care au învins clişeele din universităţi 22
Femeile care au învins clişeele din universităţi

Pentru ele meseria de cadru didactic nu este numai un job la care sînt nevoite să meargă pentru a se întreţine, ci o pasiune care le aduce mereu zîmbetul pe buze, odată ce se află în faţa unui amfiteatru plin de studenţi. Cu ocazia zilei de 8 martie, reporterii Opiniei studenţeşti au descusut poveştile de viaţă a trei profesoare care predau la cele mai importante universităţi ieşene şi pasiunile pe care le ţin bine ascunse de ochii curioşilor: muzica clasică, cîntatul la pian sau cititul romanelor de dragoste. Reuşesc mereu să îmbine utilul cu plăcutul cînd se află în spatele catedrei.

Mădălina ROBU | O sclipire şi ştii că eşti unde trebuie

Florentina TITULEAC | Chimia se studiază ascultînd Beethoven

Sabina-Maria NICA | „La Terapie Intensivă se lucrează pe muchie de cuțit”

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top