Cu pași molcomi, am descoperit Iașul în Noaptea Muzeelor

1001 de chipuri Niciun comentariu la Cu pași molcomi, am descoperit Iașul în Noaptea Muzeelor 14

Sîmbătă seară prin oraș au colindat domnițe, cavaleri și tineri care și-au căutat sorocul. Cei mai viteji s-au oprit la Cazarma Mare unde au ascultat povestea Brigăzii 15 Mecanizate de la “Podu Înalt” și apoi la Muzeul Unirii pentru a-i admira biroul lui Alexandru Ioan Cuza. Alții mai romantici și-au găsit perechea printr-o discuție de trei minute în Casa Pogor, iar cei mai curajoși au urcat cele 120 de trepte din Turnul de la Golia ca să admire orașul. Într-o seară răcoroasă de mai, Iașul arată ca un uriaș blînd și adormit sub mii de făcliile. În Noaptea Muzeelor, Iașul s-a zvîrcolit în somn încă o dată. Și cînd s-a trezit, vremurile de altădată încă-i păreau mai dulci.   

 

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top