Sala Ludic a devenit Sala Aurel Luca

Academia de gardă Niciun comentariu despre Sala Ludic a devenit Sala Aurel Luca 10
Sala Ludic a devenit Sala Aurel Luca

Vineri, 3 noiembrie, a avut loc inaugurarea Sălii „Aurel Luca”, fosta Sală Ludic, în prezenţa soţiei regretatului regizor Aurel Luca. De asemenea, a fost amenajată o vitrină cu numeroasele trofee obținute de către Aurel Luca și de către trupa de teatru Ludic. În loc de un moment de reculegere, membrii trupei Ludic au aplaudat pentru întreaga carieră și activitate a maestrului Aurel Luca, continuînd cu „o tăcere teatrală”, tinerii actori rămînînd nemișcați atît în sala de teatru, dar și la intrarea acesteia. Evenimentul a fost primul organizat de către Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi (CCS), cu ocazia aniversării a 60 de ani de activitate.

Înainte de inaugurare, în cadrul conferinței de deschidere a festivităţilor desfăşurate de CCS, Bogdan Cruceanu, directorul Casei de Cultură a studenților, a oferit premiul la concursul în care studenţii au putut realiza sigla aniversării de anul acesta . Astfel, Mihai-Adrian Andrei, student în anul al III-lea la Facultatea de Mecanică din cadrul TUIAȘI, va putea intra gratuit la toate evenimentele găzduite de CCS în perioada următoare, indiferent dacă sînt sau nu organizate de instituția culturală.

La conferința de deschidere au participat și reprezentanți ai ligilor studențești din Iași, ligi care s-au implicat, de asemenea, în cadrul evenimentelor organizate cu ocazia împlinirii celor 60 de ani de activitate ai Casei de Cultură a Studenților. Astfel, au participat reprezentanți ai USR, ANOSR și UNSR, care au vorbit despre im­por­tanța Casei de Cultură pentru activitățile desfășurate de organizațiile studențești.

Articole similare:

Autor:

Andrei Mihai

Secretar de redacție la Opinia studențească, student în anul al II-lea la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” , secția Teologie Didactică de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top