Cum am vîndut Unirea

Pastila de după Niciun comentariu despre Cum am vîndut Unirea 4

La 159 de ani de la Unirea Principatelor, 24 decembrie ne prinde poate mai dezbinați decît eram înainte ca al nostru Cuza să fie ales simultan și în Moldova, și în Țara Românească. Acum, oamenii ies tot mai des în stradă să-și strige nemulțumirea față de clasa politică care își amintește de cetățeni doar în campania electorală, cînd are nevoie de voturi. Cei care au încetat să mai spere că România va redeveni țara pe care strămoșii noștri și-o doreau acum zeci de ani în urmă, și-au făcut bagajele și au plecat, încercînd să amîne, cît mai mult posibil, momentul reîntoarcerii acasă.

Florentin TITULEAC: Veronca a gătit pentru țară
Claudia PINCOVSKI: Acasă nu-i chiar oriunde
Aryna CREANGĂ: Popelu
Andreea ANTON: Supereroi

foto: Ioan STOLERU

Articole similare:

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top