Revoluția fiscală: lupta statului împotriva poporului

Cap în cap Niciun comentariu despre Revoluția fiscală: lupta statului împotriva poporului 3

Coaliția de la guvernare formată din PSD și ALDE au propus și trecut prin Ordonanță de Urgență unul dintre cele mai controversate proiecte de lege de cînd au ajuns la putere, care prevede modificări importante la Codul Fiscal. Numită „revoluția fiscală” de către Guvern, aceasta a fost contestată de către sindicate, de către oamenii și de rînd și companii, fiecare aducînd argumente pentru a sublinia faptul că din 2018 se introduce o stare de incertitudine financiară care riscă să afecteze imaginea României. De altfel, în cîteva zile de la asumarea Ordonanței de către Guvern joi, 9 noiembrie, cursul valutar a atins valori record, un euro trazacționîndu-se la aproximativ 4,64 lei.

de Cătălin HOPULELE | Revoltă și în Parlament – se depune iar moțiune de cenzură

de Cristian GROSU | Cenușăresele revoluției fiscale: Munca și Investiția

Articole similare:

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top