Programul PSD, întrerupt de dosarele DNA

Atitudine, Cap în cap Niciun comentariu despre Programul PSD, întrerupt de dosarele DNA 7
Programul PSD, întrerupt de dosarele DNA

Trei miniștri din guvernul lui Mihai Tudose au fost puși sub urmărire penală de către Direcția Națională Anticorupție, iar doi dintre ei, Sevil Shhaideh și Rovana Plumb, au demisionat. Viorel Ilie, ministrul pentru Relația cu Parlamentul, al treilea ministru vizat, încă dispune de sprijinul ALDE și nu ia în calcul demisia. Pe lîngă cei doi demisionari, și Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, și-a depus demisia. Unul dintre miniștrii propuși pentru locurile vacante, Paul Stănescu, șeful PSD Olt, este și el la rîndul lui vizat de o ancheta DNA.

Ionuț TEODERAȘCU | Zece luni de guvernare și două crize politice
Liviu IOLU | Cum și-a părăsit PSD alegătorii

Sursă foto: www.cotidianul.ro

Articole similare:

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top