Procurorii anchetează piața neagră a rinichilor

Cap în cap Niciun comentariu despre Procurorii anchetează piața neagră a rinichilor 4
Procurorii anchetează piața neagră a rinichilor

Medicul Mihai Lucan a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pe 20 decembrie 2017, fiind acuzat că în anul 2007 a transferat ilegal un aparat folosit în tratarea cancerului de la Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca (ICUTR) la clinica sa privată, Lukmed, aflată în centrul orașului. Deși percepea taxe tuturor pacienților, medicul deconta toate cheltuielile prin ICUTR. Procurorii au început cercetările după ce au primit o sesizare din partea deputatului USR de Cluj, Emanuel Ungureanu, și după ce au apărut, de-a lungul anilor, mai multe investigații în presă care atrăgeau atenția asupra activităților medicului Lucan.

de Florentina TITULEAC Prejudiciu de cinci milioane de lei
de Andrei CIURCANU România „lucanilor” fără de răsplată

Articole similare:

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top