Ministrul din Videle, noul „maneger” de țară

Cap în cap Niciun comentariu despre Ministrul din Videle, noul „maneger” de țară 7
Ministrul din Videle, noul „maneger” de țară

În numai un an de cînd a început guvernarea, Partidul Social Democrat a schimbat trei prim-miniștri. Primul care a ocupat această funcție a fost Sorin Grindeanu, care a părăsit guvernarea după numai cinci luni. Cel care l-a urmat a fost Mihai Tudose, care a fost investit de către Parlament de 29 iunie 2017, dar care și-a anunțat demisia săptămîna trecută, după ce partidul a decis să-i retragă sprijinul politic. Mihai Tudose a fost la conducerea Guvernului pentru doar jumătate de an. În urma ședinței de partid, PSD a decis să o propună spre ocuparea funcție de premier pe europarlamentarul Viorica Dăncilă, aceasta fiind acceptată a doua zi și de președintele Iohannis. Decizia președintelui, dar și instabilitatea din Guvern au dus la noi manifestări pe străzile din țară, sîmbătă, aproximativ 50.000 de oameni fiind prezenți în fața Palatului Victoria.

de Andreea ANTONAl treilea prim-ministru, cu noroc?
de Rodica CULCERPuterea absolută corupe

Articole similare:

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top