Copiii, ținta atacului terorist din Marea Britanie

Atitudine, Cap în cap Niciun comentariu despre Copiii, ținta atacului terorist din Marea Britanie 8
Copiii, ținta atacului terorist din Marea Britanie

Luni seara, 22 mai 2017, în jurul orei 22.30, după concertul susținut de artista Ariana Grande în Arena Manchester, un tînăr în vîrstă de 23 de ani, Salman Abedi, s-a aruncat în aer în foaierul Arenei. În timpul exploziei și după explozie, au murit 22 de copii și adulți, iar alții 64 au fost răniți dintre care 20 se află în stare gravă. În urma incidentului, Marea Britanie a crescut gradul de alertă teroristă la nivelul critic, cel mai mare posibil. Din cercetările efectuate pînă acum, se pare că Salman Abedi avea anumite legături cu diferite persoane din Libia și că, cel mai probabil, nu a acționat de unul singur.

de Ionuț TEODERAȘCU | Cel mai mare atac terorist din ultimii 12 ani din UK

de Adrian COCHINO | Ce putem face și ce nu putem face după oroarea de la Manchester

Sursă foto: theintercept.com

Articole similare:

Autor:

Ionuț Teoderașcu

Prefer să fac ultimele editări la un reportaj atunci cînd lângă mine ies vibrînd aburii dintr-o ceașcă de ceai negru. Mi-aș dori să trăiesc, cel puțin pentru o zi, într-o lume veche: cu stilou și foaie, cu scrisori, cu întîlniri neplanificate și fără tehnologie, dar deocamdată, viața ne fugărește de la un text la altul, gadgeturile ne ajută, apoi ne stresează și scrisorile sosesc online. La un moment dat, cer pauză din toată această agitație și îmi fac ceaiul despre care vorbeam, unul negru care îmi dă energie și-mi lasă ochii deschiși.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top