Actorii independenți #rezistă fără scene

Povești fără timbru, Subiectele săptămînii Niciun comentariu despre Actorii independenți #rezistă fără scene 10

Stanca, Mișu, Tudor sau Camelia sînt doar cîteva nume dintre cele ale zecilor de actori care vor să-și practice meseria. Fie că n-au avut unde, fie că n-au reușit să transmită mesajele pe care le-au dorit, odată ce toate au trecut deja prin filtrele altor oameni, toți s-au hotărît să-și găsească locuri în care să se exprime și-au pus la bătaie, pentru obținerea lor, cam tot ce-au avut. Și-au transformat casele în scene de spectacol sau, invers, scenele din cafenele sau din hale uriașe, neîncălzite, în case și-au ajuns la momentul la care așteaptă să vadă dacă ce-au făcut a meritat și dacă întreaga comunitate o să-i susțină – prin plătirea unui bilet, o donație într-o campanie de crowdfunding sau măcar o încurajare prin care să-și dea seama că publicul din Iași are nevoie de artă, așa cum și ei, artiștii au nevoie de el.

Andreea ANTON: Pentru FIX, pînă la capăt
Aryna CREANGĂ: S-a ridicat cortina în sufragerie

Articole similare:

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top