Vocile fără chip conturează Suedia

1001 de măști Niciun comentariu la Vocile fără chip conturează Suedia 26

În acest an, autoritățile din Suedia au lansat un număr unic de telefon (+46 771 793 336) la care poate suna orice persoană din lume și la care va răspunde un suedez la întîmplare. Cei care au fost acceptați să facă parte din acest proiect sînt introduși într-o aplicație, iar atunci cînd au timp să vorbească o deschid. Acest serviciu a fost lansat pe 6 aprilie, iar în două zile au fost realizate 14.217 de apeluri din care 31% au fost făcute din Statele Unite, 18% din Turcia, 8% din Rusia, 7% din Marea Britanie, iar 6% din Australia. Pentru că România nu se găsește pe lista celor care au sunat, trei din reporterii Opiniei Studențești au vrut să descopere Suedia din discuțiile telefonice cu locuitorii ei. Le-au răspuns oameni dispuși să-și împărtășească experiențele de viață.

Aryna CREANGĂ | Mamele nordice și jocurile video

Andreea ANTON | Călătorii pe Atlantic

Roxana GĂINĂ | Orașul în care arta se plimbă pe străzi

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top