Trailer de trei zile pentru studenție

1001 de măști Niciun comentariu despre Trailer de trei zile pentru studenție 16

De cîțiva ani, la sfîrșitul lunii septembrie Copoul se transformă într-un campus exterior. Timp de trei zile, în interiorul corturilor albe amplasate în fața Corpului A a Universității „Alexandru Ioan Cuza” se adună reprezentanți ai asociațiilor și ligilor, vorbesc cu noii studenți, le arată cît de fericiți sînt și cît de frumos știu să zîmbească în poze, cîntă la chitară și dansează, toate ca să îi convingă de ce studenția împreună cu ei este mai plăcută. Ca să-i ademenească, unii au împărțit cu bobocii inclusiv prăjiturile primite de acasă, alții au inventat jocuri și tombole bine meșteșugite. La final, fiecare student care a trecut pe la corturile colegilor din anii mai mari și-a format în minte propria impresie despre studenția care va urma. Nu va fi toată doar cu muzică și veselie, însă va conține atîta energie cît să le dea putere să treacă peste nopțile dinaintea examenelor.

de Aryna CREANGĂ | Cutia cu jucării din Copou

de Ionuţ TEODERAŞCU | Deghizați în prima zi

de Florentina TITULEAC | Jurnaliști în propriul film

Articole similare:

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top