Satul francofonilor din mijlocul parcului

1001 de măști Niciun comentariu la Satul francofonilor din mijlocul parcului 23
Satul francofonilor din mijlocul parcului

Timp de o săptămînă, parcul „La Balena” a fost transformat de către membrii Asociaţiei Studenţilor Francofoni din Iaşi (ASFI) într-un soi de orăşel plin de culoare situat exact în inima complexul studenţesc „Titu Maiorescu”. Aflat la cea de-a opta ediţie, Zilele Studentului Francofon (ZSF) a însufleţit în această perioadă parcul cu diferite evenimente precum serile de filme, poveşti vii, concerte de muzică folk, unde fiecare şi-a găsit, după cum a putut, un loc în hamac sau au mai prins cîte un colţ de pătură de la cel de lîngă. Pe lîngă evenimentele din aer liber, francofonii au putut afla, pentru o zi, ce înseamnă meseria de jurnalism de la Grégory Rateau, reporter la Radio România Internaţional. Chiar dacă vremea nu a prea ţinut cu ei, cei care au participat la evenimente s-au putut adăposti în corturile albe de sub crengile copacilor şi au putut sta la poveşti pînă seara tîrziu.

Aryna CREANGĂ | Într-o marţi cu dragoste

Mădălina ROBU | Tinerii care s-au băgat cu capul în nori

Elena TANASĂ | Balena a cîntat folk pentru o seară

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top