Noaptea, urgenţa trece pînă vine medicul

1001 de măști Niciun comentariu la Noaptea, urgenţa trece pînă vine medicul 18
Noaptea, urgenţa trece pînă vine medicul

Cînd vine vorba de boală, oamenii se panichează foarte uşor, iar dacă îi apucă miezul nopţii şi leacurile improvizate nu par să funcţioneze, singura soluţie rămîne Unitatea de Primire a Urgenţelor. Dacă reuşeşti să treci peste faptul că s-ar putea să împarţi targa cu cineva sau că vei sta şi cîte cinci ore pentru a te lua cineva în seamă, chiar s-ar putea să te distreze momentele în care pare că devii un mic psiholog pentru ceilalţi. Reporterii „Opiniei studenţeşti” au petrecut o noapte întreagă la Spitalul „Sfîntul Spiridon” şi Spitalul de Copii „Sfînta Maria” şi au observat, pe rînd, cum membrii familiei se ceartă cu portarul pentru a intra la consultaţie sau cum pacienţii, sătui să stea atîtea ore fără ca nimeni să-i bage în seamă, pleacă acasă exact aşa cum au venit.

Ionuţ TEODERAŞCU | La „Spiridon”, împarţi targa cu colegul de hol

Mădălina ROBU | Un bulibașă pentru spitalul de copii

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top