Hala FIX, locul unde se nasc festivalurile

1001 de măști Niciun comentariu la Hala FIX, locul unde se nasc festivalurile 45
Hala FIX, locul unde se nasc festivalurile

De pe 19- 23 februarie 2019 la Hala Fix a avut loc Re-GENERATOR. Micro- festival de arte performative, care a fost la prima ediție. Prin acest festival organizatorii și-au dorit să dezvolte un organism independent, care la rîndul lui să creeze alte micro-festivaluri în care arta să fie în prim- plan. Timp de cinci zile Hala Fix a adăpostit mai multe evenimente printre care și proiecția unui film mut peste care s-a suprapus muzică techno și rock, teatru, expoziții de artă, workshop-uri, sesiuni de coregrafie de dans contemporan sau spectacole de muzică compusă de artiștii care au cîntat. Tema primei ediții a festivalului a fost ReAct – acțiune-reacțiune-interacțiune.
Texte scrise de:
Andreea CIBOTARIUCîte lucruri minunate există în lume?
Ioana DOLEANUFrigul a făcut filmul mut să cînte

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top