Francofonii, figuranţi în filmele anilor `60

1001 de măști, Subiectele săptămînii Niciun comentariu la Francofonii, figuranţi în filmele anilor `60 13
Francofonii, figuranţi în filmele anilor `60

Atmosfera anilor `60, descrisă în Palatul Universitar din Copou, a întîmpinat invitaţii dichisiţi, costumaţi în personajele epocii. Îmbrăcaţi la patru ace, cu rochii lungi şi fracuri au păşit pe scările albe, păzite de cei doi lei, fiind, pentru o seară, protagonişti în lumea filmelor noir, bal organizat de Asociaţia Studenţilor Francofoni din Iaşi. Cei care nu şi-au luat cu ei măşti colorate, bătute în pietre, pene sau paiete, le-au putut achiziţiona de la intrare şi-au putut pleca cu o amintire transpusă într-o poză, făcută la minut, la aparatul de la intrare. Cuplurile care nu se pricepeau prea bine în artele dansului modern, au primit lecţii de la un dansator profesionist al trupei Quasar, iar împătimiţii jocurilor au putut găsi un partener la şah, s-au întrecut în săgeţi la darts sau au putut învăţa cum se trage cu arcul la ţintă.

Aryna CREANGĂ | Bucle, ruj şi rochii negre pe covorul roşu

Elena TANASĂ | O întîlnire ţintită cu 40 de puncte

Adina ROTARU | Costumele și-au pierdut tema

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top