77777, numărul divin la păcănele

1001 de măști, Subiectele săptămînii Niciun comentariu la 77777, numărul divin la păcănele 50
77777, numărul divin la păcănele

Atunci cînd te gîndeşti la bani făcuţi uşor, primul lucru care îţi vine în minte sînt casele de pariuri. Oamenii îşi încearcă de fiecare dată norocul că poate într-o zi o să le surîdă şi lor, iar linia de 7 sau cele şase cifre alese aleatoriu o să le aducă suficienţi bani încît să nu îşi mai facă griji toată viaţa. În fiecare oră, cel puţin un om calcă pragul caselor de pariuri din Iaşi. Fie că pariază pe 2-3 lei sau pe sume mai mari, aparatele colorate şi luminoase care îţi zgîrie retina, în care se învîrt haotic fructe şi cifre, cursele de cîini sau hîrtiile pe care înnegreşti nişte numere, care au sau nu însemnătate pentru tine, toate acestea nu demonstrează decît că oamenii mai au speranţa de a cîştiga bani fără să muncească.

Aryna CREANGĂ | Cum te curentezi în Vegas ca s-ajungi la speciale

Mădălina ROBU | S-a risipit norocul începătorului

Ionuţ TEODERAŞCU | Cursa după numere norocoase

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top