Piloţii de Formula 1, parcaţi în curtea Politehncii

1001 de chipuri, Subiectele săptămînii Niciun comentariu la Piloţii de Formula 1, parcaţi în curtea Politehncii 214
Piloţii de Formula 1, parcaţi în curtea Politehncii

Competiţia „Formula Student” este un concurs creat special cu şi pentru studenţii din toate colţurile lumii. Acesta are loc în fiecare an într-o ţară diferită din Europa, unde echipe formate din studenţi îşi creează singuri maşinile de curse cu care concurează pe circuite. În Iaşi, o mînă de tineri de la diferite facultăţi au format o echipă care de patru ani participă la fiecare competiţie. Echipa „TUIAŞI Racing” numără în prezent aproape 20 de membri. Deși în primul an reușeau cu greu să se adune cîte șapte și să pună pe roți o mașină de curse, acum izbutesc să concentreze un număr destul de mare de studenți și să-i implice într-un proiect care urmărește să se transforme în tradiție.

Ionuţ TEODERAŞCU | De la curs în maşina de curse

Aryna CREANGĂ | Pilotaj în atelierul mecanic

Andreea ANTON | Spiritul de aventură se măsoară în cai putere

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Etichete:

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top