Patronii multinaţionalelor din camerele de cămin

1001 de chipuri Niciun comentariu la Patronii multinaţionalelor din camerele de cămin 36
Patronii multinaţionalelor din camerele de cămin

Jonglează cu uşurinţă printre limbajele de programare, coduri şi website-uri complicate. Pentru studenţii care au absolvit deja Facultatea de Informatică sau de abea i-au păşit pragul, a doua materie, după matematică, de care am fugit cei mai mulţi dintre noi, pare floare la ureche. Au dorit să lase ceva în urma lor şi astfel, cu dibăcie şi multe nopţi nedormite, au creat cele mai diverse şi mai ciudate aplicaţii, dorind să le transforme în adevărate afaceri. Fie că ţi-ai pierdut animalul de companie şi vrei să îl găseşti, fie că vrei să urmăreşti tot ce se întîmplă în casa ta cît timp lipseşti sau îţi doreşti să trăieşti nostalgia jocurilor din copilărie, tot ce trebuie să faci este să scotoceşti atent în Play Store sau App Store, în funcţie de ce sistem de operare ai. Dacă însă nu eşti curios să tragi un ochi peste aplicaţii, poţi oricînd să te opreşti la aparatul de bomboane inventat de către unul dintre băieţi, „ca să nu îţi scadă glicemia” între orele de prînz.

Florentina TITULEAC | Tonomat cu bomboane de zece bani

Aryna CREANGĂ | Zbor lansat pe Android

Elena TANASĂ | Aplicaţia care îţi găseşte animalul pierdut

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top