Păpușarii publicului tînăr s-au întîlnit la Iași

1001 de chipuri Niciun comentariu despre Păpușarii publicului tînăr s-au întîlnit la Iași 8

La cea de-a X-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tînăr din Iași (FITPTI) au fost peste 500 de invitați, din 29 de țări. Reporterii Opiniei au participat la cîteva dintre spectacolele de teatru organizate, unde au întîlnit doi păpușari. Willian Sieverdt a venit din Brazilia împreună cu pescarul Charlie, iar Nguyen Ho Thuy Tien, din Vietnam, acesta din urmă aducînd la Iași păpuși din bambus – ambii actori reușind să aducă în săli spectatori, chiar dacă nu purtați de ațe, ci de pofta de teatru.

de Andreea ANTON | Dorințele bătrînului Charlie

de Florentina TITULEAC | Duet cu păpuși din bambus

Articole similare:

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top