La Ludic, libertatea joacă fără sufleor

1001 de chipuri, Subiectele săptămînii Niciun comentariu la La Ludic, libertatea joacă fără sufleor 59
La Ludic, libertatea joacă fără sufleor

Teatrul Ludic sărbătoreşte anul acesta cea de-a X-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru „Zilele Teatrului LUDIC”. De trei decenii, actorii vin şi pleacă de pe aceeaşi scenă pe care au prins viaţă sute de personaje. Sub îndrumarea regizorului, Aurel Luca, la fiecare audiţie aceştia trebuie să treacă cel mai important test: libertate de a putea face tot ceea ce îţi doreşti. Îi găseşti mereu repetînd nopţi la rînd undeva la etajul doi al Casei de Cultură a Studenţilor. Îşi spun simplu „familia Ludicului”, iar cei care rămîn spun că un singur lucru îi diferenţiază de ceilalţi actori de teatru amator: veselia.

Aryna CREANGĂ | Supa primordială e încă fierbinte

Beatrice JURAVLE | Mîna de fier dintr-o mănuşă de catifea

Mădălina ROBU | Niciodată nu e prea tîrziu să fii actor

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top