Grădiniță de vedetă

Punctul pe VIP Niciun comentariu despre Grădiniță de vedetă 11
Grădiniță de vedetă

Preocuparea pentru educația fi­icei lor i-a determinat pe Beyon­ce și Jay-Z să se mute din New York la Los Angeles, conform unui articol apărut în revista Us Weekly, ca­re s-a răspîndit rapid în presa de peste ocean. Aceștia au hotărît să o înscrie pe Blue Ivy la o grădiniță privată, unde vor plăti în fiecare an aproximativ 20.000 de dolari.

Se pare că grădinița cu pricina are în vedere adaptarea acti­vi­tă­ților la nevoile personale ale fie­cărui copil, iar cea care i-ar fi ajutat cu recomandări este fosta soție a lui Chris Martin, Gwyenth Paltrow, cu care Jay-Z a colaborat pen­tru cel mai recent album al său, Coldplay. Cei de la Us Weekly sus­țin că aceasta i-a convins pe cei doi soți să se mute după ce le-a po­vestit despre stilul de viață din Los Angeles al copiilor ei. Primele dru­muri în orașul în care va studia Blue Ivy au fost făcute de cei trei încă de anul trecut, cînd au vizitat grădinița micuței.

Cei doi cîntăreți și actori ameri­cani, Beyonce și Jay-Z, par a fi foar­te preocupați de educația fiicei lor în vîrstă de aproape cinci ani, conform revistei Us Weekly. Aceasta notează că unul dintre cei doi o aduce și o ia de la grădiniță în fie­care zi, neobișnuind să lase aceas­tă responsabilitate în seama altcu­iva. Ba mai mult, Jay-Z a participat la toate ședințele cu părinții. În această vară, presa a scris că cei doi artiști s-au decis să cumpere o casă de aproximativ 93 de mili­oa­ne de dolari, cu 10 dormitoare și par­care pentru cîteva zeci de ma­șini, semn că vor să-i ofere lui Blue Ivy, singurul copil al familiei, tot confortul de care are nevoie.

În ceea ce privește suma pe ca­re cei doi o vor plăti anual pentru educația fetiței, se pare că a­cest lu­cru nu reprezintă un efort prea ma­re din partea lor. În 2012, Beyonce i-a făcut cadou soțului său un avi­on de 40.000 de dolari, dotat cu bucă­tărie, sufragerie, un dormitor și do­uă băi. Ba mai mult, Beyonce și Jay-Z au învățat-o și pe cea mică cu extraveganțele. Anul trecut, au făcut împreună un tur privat în muzeul Luvru, în afara orelor de program. n

Articole similare:

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top