Opinia – viaţa mea, moartea mea

Pastila de după, Subiectele săptămînii Niciun comentariu despre Opinia – viaţa mea, moartea mea 28
Opinia – viaţa mea, moartea mea

Cei care îndrăznesc să urce pînă la etajul doi al Casei de Cultură al Studenţilor, să deschidă uşa „Opiniei studenţesti” şi au curajul să rămînă, vor găsi aici o mînă de oameni, aşezaţi, care cum încap, la o masă veche de lemn, continuînd să facă ceea ce generaţii întregi au lăsat moştenire în pagini de ziar aşezate acum, grămadă, în arhivă. Dacă îi vezi pe stradă nu îi deosebeşti de ceilalţi, dar dacă te uiţi mai atent, observi că au ei ceva special, o bucurie şi un zîmbet specific atunci cînd îşi văd textele tipărite. O bucuriea mersului pe ploaie, uzi pînă la piele, pentru a descoperi subiecte demne să fie reportaje. Oricît de greu ar fi, bucuria că sîntem mereu împreună nu se compară cu niciun alt sentiment atunci cînd eşti student şi, în acelaşi timp, la Opinia.

Beatrice JURAVLE | Îngerii lui Charlie îşi iau zborul

Aryna CREANGĂ | „Cu ce eşti îmbrăcată?”

Andreea ANTON | Fericirea de pe urmă

Articole similare:

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top