Fricile din România anului 2030

Pastila de după Niciun comentariu la Fricile din România anului 2030 7
Fricile din România anului 2030

De anii 2000 ne-a fost frică la fel ca de un sfîrșit. Am crezut că cei trei de zero reprezintă un semn de rău augur. Cei care au fost mai optimiști au visat că vom trăi într-o lume sufocată de tehnologie unde teleportarea va fi posibilă și că vom coborî alături de extratereștri din navete spațiale în loc de mașini. Însă niciuna dintre previziunile noastre nu s-a adeverit. De anii care urmează ne e frică pentru că nu vedem la orizont vreo tentativă de schimbare. Una care n-ar fi vitală pentru a nu ajunge să ne temem din nou de un sfîrșit. Al lumii de această dată.

Ana-Maria BUCUR | Din deșertul pensiilor

Mădălina OLARIU | Sfîrșitul e aici

Adelina MEILIE | Nori de pesimism amenință România

Ancuța CIOCOIU | Cobaiul vostru, cel de toate zilele

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top