Aș citi, dar mai stau puțin pe Facebook

Pastila de după Niciun comentariu despre Aș citi, dar mai stau puțin pe Facebook 10

Statisticile arată că românii citesc foarte puțin, iar asta este demonstrat și de numărul mic de cărți pe care autorii români reușesc să le vîndă. Dacă părinții noștri se refugiau în romane sau volume de poezii atunci cînd se simțeau istoviți de lectura obligatorie pentru școală, o parte din tinerii de vîrsta noastră nu au citit nici măcar operele despre care au învățat pentru examenul de bacalaureat. Iar asta nu ar fi o problemă dacă am citi altfel de cărți, dar noi preferăm să ne ascundem mereu în spatele lui „nu am timp”.

de Aryna CREANGĂ | Literatura obligatorie

de Florentina TITULEAC | Mai citim doar în 0 și 1

de Andrei MIHAI | Vinovaţi fără vină

de Andreea ANTON | Ce-a vrut să zică autorul?

Articole similare:

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top