Am norocul scris în frunte

Pastila de după Niciun comentariu despre Am norocul scris în frunte 12
Am norocul scris în frunte

Cînd te plictiseşti, ai vrea, poate, cîteodată, să vezi cum o să arate viitorul tău. Nu îţi sînt străine datul în bobi, ghicitul în zaţul de cafea, tarotul sau aplicaţiile de pe telefon, toate îţi stau la dispoziţie ca să vezi cît mai clar cît de bogat sau sărac vei fi, cu cine o să te căsătoreşti şi cîte Dacii sau maşini scumpe o să conduci. Dacă încerci cumva toate aceste lucruri, iar de fiecare dată imaginile care ţi se arată îţi spun că vei fi un om sărac, întotdeauna va exista în App Store acea aplicaţie de aruncat cu banii, fără număr, iar maneaua de pe fundal este numai bună ca să simţi, chiar şi pentru o clipă, că steaua ta norocoasă străluceşte din nou.

Aryna CREANGĂ | „Am bani de mă enervează”

Florentina TITULEAC | Grill-ul, nunta și cafeaua

Mădălina ROBU | Un bănuț pentru pisicuţa mea, vă rog

Ionuţ TEODERAŞCU | 13 trepte către Rai

Articole similare:

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top