De cîte ori vom muri ca să fim auziți?

Pastila de după Niciun comentariu la De cîte ori vom muri ca să fim auziți? 15
Tabla de sah

Un citat spune că „Schimbarea este legea vieții. Toți cei care privesc doar trecutul sau prezentul, în mod sigur vor pierde viitorul”. Cam asta se întîmplă astăzi în România, unde e nevoie de o tragedie pentru ca lucrurile să se miște din loc și să ne deschidă ochii pentru viitor. Ce e cel mai trist e că moneda de schimb a acestei transformări sînt viețile umane. Acest tîrg macabru nu se va schima decît dacă ambele părți sînt de acord, însă asta e aproape imposibil cînd una dintre tabere este surdă, oarbă și șchioapă.

Iulian BÎRZOI | Motorul alimentat de suflete
Doina SÎRBU | Înecat în fum și indiferență
Aryna CREANGĂ | Zile-n declin
Anca MICODAN | Simfonie de reproșuri

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Etichete:

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top