Rusia vinde semințe în loja meciului SUA vs SUA

Cap în cap Niciun comentariu despre Rusia vinde semințe în loja meciului SUA vs SUA 5

Fostul director al FBI, procurorul special Rober Mueller, care anchetează implicarea Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA, a făcut primele două arestări în urma anchetei. Deși așteptate de multe persoane, care sperau să vadă puțin lumină în haosul creat în jurul momentului prezidențialelor, cele două arestări nu implică direct Rusia. Nici Paul Mana­fort, fost șef al echipei de campanie a lui Donald Trump, și nici George Papadopoulos, consilier al președintelui american, nu ajută direct la incriminarea felului în care a fost acuzat Donald Trump că a beneficiat de sprijin sovietic pentru a cîștiga alegerile. Cele două arestări nu fac decît să sporească și mai mult dovezile circumstanțiale, ceea ce lasă loc speculațiilor, care destabilizează America și oferă un teren fertil dezvoltării Rusiei și a Chinei, ca noii poli de putere mondială.

de Alexandru LĂZESCU, jurnalist și analist politic | Washingtonul și „coliziunea rusească”

Articole similare:

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Etichete:

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top