Promisiunile din campania electorală, abandonate de președintele american

Cap în cap Niciun comentariu despre Promisiunile din campania electorală, abandonate de președintele american 9

În perioada campaniei electorale de anul trecut din Statele Unite ale Americii, Donald Trump a făcut numeroase promisiuni electoratului american. La 100 de zile de la investirea sa în funcție, acesta afirmă că „eu am făcut mai mult decît oricare președinte de campanie în primele 100 de zile”, adăugînd că a adoptat 29 de legi. Cu toate acestea, The Associated Press a întocmit o listă cu ceea ce a realizat Donald Trump pînă în prezent, demonstrînd că doar o parte dintre promisiuni au fost îndeplinite, iar cîteva dintre ele au fost cu totul abandonate, schimbarea totală anunțată pentru conducerea SUA fiind mai degrabă o dezamăgire.

de Florentina TITULEAC | S-au pierdut schelele zidului de la frontiera cu Mexic
de Adrian COCHINO, jurnalist | Lecțiile primelor 100 de zile ale pre[edintelui Trump

Articole similare:

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top